Tilbud!
,

Bio-Selen + Zink – 360 tabl.

Original price was: 549 kr..Current price is: 429 kr..

Boost din sundhed med vores Bio-Selen + Zink tabletter. Styrker immunforsvaret og beskytter cellerne. Køb nu og styrk din krop.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736400702186963 Kategorier: ,

Bio-Selen + Zink fra Pharma Nord er det ultimative våben i kampen mod svækket immunforsvar og træthed. Dette innovative kosttilskud indeholder en kraftig kombination af selen, zink, vitamin C og E, som arbejder i synergistisk harmoni for at styrke din krops naturlige forsvarsmekanismer og booste din energi.

Selen og zink er essentielle mineraler, som spiller en afgørende rolle i at opretholde en sund immunfunktion og beskytte cellerne mod oxidativt stress. Disse næringsstoffer understøtter også vækst og sundheden for hår, hud og negle, hvilket resulterer i et strålende udseende og velvære.

Vitamin C og E er kraftfulde antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler og reducere inflammation i kroppen. Dette bidrager til at forsinke aldringsprocessen og styrke din modstandskraft mod sygdomme.

Bio-Selen + Zink tabletterne fra Pharma Nord er nøje sammensat med højeste kvalitet ingredienser og en avanceret produktionsmetode, der sikrer optimal biotilgængelighed og effektivitet. Produktet er velegnet til vegetarer og veganere og er fri for kunstige farvestoffer, konserveringsmidler og allergener.

Tag din sundhed og velvære til næste niveau med Bio-Selen + Zink fra Pharma Nord. Lad dette naturlige og kraftfulde supplement være din daglige støtte til et stærkt immunforsvar, fyldt med energi og strålende skønhed, så du kan fortsætte med at leve dit liv fuldt ud uden begrænsninger. Giv din krop det, den fortjener, og oplev den forvandling, som Bio-Selen + Zink kan bringe til dit liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bio-Selen + Zink – 360 tabl.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.